Натиснувши на червону кнопку, Еліс жбурнула пульт об стіну.
-Джаааааааааааааааас!-Крик рознісся по кімнаті, та так, що ваза, що стояла в іншій кімнаті, розбилася на мільйони осколків.
Відповіді не последовало.Еліс маленьким ураганом влетіла в кімнату чоловіка на другому поверсі.
-Джааааааааааааааас! Це жахливо! Це катастрофа! ААААААА! Жах!
Комп'ютер полетів у двері, благо Джас встиг його зловити.
-Мила, ну не переживай ти так.-Вампір намагався подіяти на улюблену своїм даром.
-Не переживати?!-Вискнула Еліс.-Ти це бачив?!-Перекинувши вампіра через плече, коротун спустилася вниз і рухом ноги включила телевізор.
Ошелешений силою Еліс, Джаспер довго вдивлявся в екран, намагаючись зрозуміти, що ж так не сподобалося любімой.Он нічого не побачив, але зрозумів, що Еліс краще не суперечити, з цього сказав:
-Ееееммм ... Ну так, це жахливо.
-Ось бачиш, я ж говоріла.Нет, ну я мовчу про абсолютно ідіотських зачісках цих "актрис". Хто носив такі зачіски 20 років тому? 40 років, не менше! А туфлі? Жах! Ідіотський сценарій, костюми-жахливі! Вони всі зіпсували! Це ж для людей похилого віку! А треба для діточок! Як же повернути дітям настрій?!
За час цієї тиради Еліс встигла ногою роздовбати телевізор.Неожіданно вона завмерла.
-Я придумала!
-Ах ти маленька, противна, шкідлива коротун! Ні за що!-Ед навіть ногою топнул.Увідев у Еліс в голові, що якщо він не погодиться добровільно, вона його прив'яже і все-таки виграє, він перейшов в отступленіе.-Ну, Белла ... допоможи.
-Любий, це ж така хороша затея.Представь, як будуть раді малятко Ренесмі та інші дітлахи.
-Белла,-заревів Едвард.-Що ж ТЕБЕ я поганого зробив?!
-Випускний, коханий.
-Чорт!
-Ось-ось.
-Господи!-Зітхнула Розалі, надягаючи сивий парік.-І як це мене попало на це погодитися?
- Та ну тебе, Роуз.Гляді, мені здається йде борода!-Реготнув Еммет.-Тим більше це для Нессі.А ти тільки уяви собі Еда з Джасім ...
Розалі мрійливо прикрила очі, і за мить у кімнату увірвався Едвард.Прікривая обличчя руками, він штовхнув Еммета і втік назад.

-Нессі, я хотів з тобою поговорити,-почав Джейк.
БАХ! БУХ! БА-БАХ!
- Не смій навіть думати про це! -Зашипіло щось зовні.
Ренесмі вибігла на вулицю і замерла.Перед нею на санях сидів Санта Клаус з місіс Клаус і двома ельфами, а в упряжці саней - два оленя з червоними носами.
- ЙО-ХО-ХО! Ти добре себе вела у цьому році?
- Дааааааа ...- протягнула дівчинка, все ще прибуваючи в шоці.
- А ти, щеня?
- Ну ... да.
- Ну тоді тримайте!
Місіс Клаус простягла Ренесмі коробку з подарунком, а Джейку кинула в сніг, з криком "Апорт". Дівчинка відкрила коробку.
- Туфлі з нової колекції Джиммі Чу-!-Вигукнула вона.-Тітка Розі обзавідуются! Джейк, а в тебе що?
Перевертень виглядав засмученим.
- Джейкіііііі?
- Машинка для стрижки собак.-буркнув він.
- Тітонька точно буде рада!
- Сім'ї - "Привіт"! І гудбай! ЙО-ХО-ХО!

- Еммет, ти не ведмідь! Ти-слоняра!-В унісон заревли Джаспер і Едвард, залазячи у ванни.
- Зате я подарував радість тисячам дітей!-Посмішка Еммета розтяглася до вух.

Через 5 хвилин.

Ванна Едварда і Белли.
- Едді, а тобі дуже йде червоний нос.-проворкувала Белла, приєднуючись до чоловіка і повільно наближаючись.
-Ні, Белла, ну будь ласка! Ну я устал.Нет! Не-е-е-е-т ...- практично плакав Едвард, намагаючись втекти від Бели.
- Брешеш не втечеш, Містер Ну!-І з бойовим кличем накинулася на Еда, попередньо закривши двері.

Кімната Еліс і Джаспера.
- Хрррррррррррррррррр. Ахрррррррррррррррр.
Від хропіння Джас тряслися стіни.
- Милий ...
- Хрррррррррррррр
- Милий.
- Хрррррррррррррр
- Милий!
- Ахххххррррпшшшбусьбусьбусь
- Джаспер Уітлок-Хейл, Ти мабуть думаєш, що я забула про те, що вампіри НЕ СПЛЯТЬ !!!!!!!- На останніх словах Еліс перейшла на вереск.
- Ой, Елі ... Напевно ттттрістттто шеее-Ік-СДЕСЕ-Ік-ят ше-ше-ше ста-й-й-а пляшка кінь-Ік-яка була ли-Ік-шней.Ггггговооріл ж я Ем-Ік- мету, не ви-Ік-сокосни-Ік-й рік.
- Струнко!
На цих словах Джаспер подскочіл.А Еліс, розігнавшись, налетіла на чоловіка і, поваливши на ліжко початку рученятами його по грудях.
- Я з тебе весь твій коньяк виб'ю! Алкоголік не дороблений! А ще вампір зі стажем називається!
- Еліс! Не кусався хоча б!
Протверезівши Джас перевернув їх так, що вампірша виявилася внізу.І поцілувавши, перервав оглушливі виски ...

Кімната Есмі і Карлайла.
- Дорогий,-постукала Есмі.
- Так, mi vida *, заходь.
- Карлайл, сьогодні я буду твоїм Сантою ...
Есмі показала чоловікові коробку, яку ховала за спіной.Открив її, Карлайл вигукнув:
- O, Mi Amore! ** Це, це ... Це те, про що я мріяв усе життя!
- Кинь, Дорогой.У тебе вже була така.
- Але ця РОЖЕВА! Я люблю тебе!
- І я тебе люблю!
Есмі приєдналася чоловікові, а на столику залишилася ... Рожева Качечка.

-ЙО-ХО-ХО!-Пролунало над Форкс.

* Життя моє
** Любов моя
РОБОТА НЕ МОЯ ЗНАЙШЛА В ІНТЕРНЕТІ!